Pratamera Sport och En Svensk Klassiker inleder spännande samarbete

2023-03-20  |  Blogg
En Svensk Klassiker och Pratamera Sport inleder ett samarbete för att tillsammans sprida modern idrottspsykologi så att så många som möjligt skall kunna fullfölja och nå sina drömmar.

Pratamera Sport är glada över att kunna meddela att vi inleder ett spännande samarbete med En Svensk Klassiker. Samarbetet kommer ge de som ska genomföra klassikern tillgång till de bästa mentala träningsverktygen och teknikerna för att förbereda sig inför en av Sveriges mest utmanande och prestigefyllda uthållighetstävlingar.

“Den mentala aspekten är en avgörande faktor för att lyckas i uthållighetssporter. Genom samarbetet med En Svensk Klassiker kommer vi erbjuda våra mentala träningsprogram till alla deltagare som vill förbättra sin uthållighet, fokusering och självförtroende”, säger Anders Ekstrand, idrottspsykolog på Pratamera Sport.

Pratamera Sports vision är att sprida modern idrottspsykologi till så många som möjligt för att fler skall kunna fullfölja och nå sina drömmar. Tillsammans med En Svensk Klassiker tar vi ett stort kliv på den resan.

“Vi hoppas att det inte bara skall gälla under loppen och träningen utan även i livet utanför klassikern. Vi är stolta över att vara en del av En Svensk Klassiker-gemenskapen och ser fram emot att bidra till en hälsosam livsstil och uthållighet för alla deltagare”, avslutar Anders.

 

En Svensk Klassiker logotype En Svensk Klassiker är en av Sveriges mest prestigefyllda uthållighetstävlingar och omfattar fyra klassiska utmaningar: Vasaloppet eller Engelbrektsloppet, Vätternrundan, Vansbrosimningen och Lidingöloppet.

 

Mer information: 

Pratamera Sport – En Svensk Klassiker

ensvenskklassiker.se

Här kan du ladda ner appen ”Min Klassiker”:

Appstore

Google Play

The title

Tuffhetsmodellen är en central del i den här kursen. Under kursen kommer den förklaras och modellen här under kommer att växa fram.