Nu kör vi!

Du har nu valt alternativet ”Brons”.

• Tillgång till programmet i 3 månader
• Pris: 199kr/månaden i 3 månader därefter 39kr/månaden

Fyll i dina uppgifter så kommer du till betalningen.
Rabattkoder fyller du i i nästa steg när du betalar.

Nu kör vi!

Du har nu valt alternativet ”Silver”.

• Tillgång till programmet i 3 månader
• Möjlighet till chattstöd från idrottspsykolog
• Pris: 990kr/månaden första tre månaderna och sedan 39 kr/månaden

Fyll i dina uppgifter så kommer du till betalningen.
Rabattkoder fyller du i i nästa steg när du betalar.

Nu kör vi!

Du har nu valt alternativet ”Guld”.

• Tillgång till programmet i 3 månader
• Videobesök med personlig idrottspsykolog 30 min varannan vecka
• Möjlighet till uppföljning via chatt
• Pris: 1990kr/månaden första tre månader därefter 39 kr/månaden. Möjlighet till boostersamtal.

Fyll i dina uppgifter så kommer du till betalningen.
Rabattkoder fyller du i i nästa steg när du betalar.

Nu kör vi!

Du har nu valt alternativet ”Prova på, 0 kr/mån”.

• Inte tidsbegränsat
• Tillgång till programmets Introduktion samt Modul 1 – Psykologin bakom prestation och Modul 2 – Din värderade riktning.

Fyll i dina uppgifter för att komma vidare.

Powered by stripe

1. Välj abonnemang

2. Skapa konto

Vanliga frågor och svar

Hur skyddar ni min integritet?

Säkerhet och integritet är grunden för en trygg och bra tjänst. Vi krypterar våra databaser, genomför regelbundna säkerhetstester av systemet och använder tvåfaktorautentisering och SSL-kryptering för att skydda både dina och våra egna uppgifter.

Kan jag lita på er betallösning?

Vi använder oss av betalning via Stripe, en av de största aktörerna för den här typen av lösningar. De erbjuder högsta möjliga säkerhet enligt krypteringsstandard AES-256.

När och hur betalar jag?

Programmets kostnad består av ett engångsbelopp som delas upp i tre månadsbetalningar. Dessa dras i början av varje månad från det kortnummer du angivit, under tre på varandra följande månader. Vid varje lyckad dragning får du bekräftelse på detta via e-post.

Om en dragning misslyckas p.g.a. otillräckliga medel, görs ytterligare försök. Om dragningen inte lyckas trots flera försök, skickas en faktura där fakturaavgift och administrationsavgift tillkommer.

Har jag ångerrätt?

Ja, du har 10 dagars ångerrätt när du genomfört din betalning oavsett vilket abonnemang du valt. Vanligtvis har digitala tjänster ingen lagbunden ångerrätt efter att man börjat använda tjänsten, men för Pratamera Sport erbjuder vi 10 dagars ångerrätt för att du ska ha möjlighet att få pengarna tillbaka om du upptäcker att detta inte är något för dig. Om du vill avbryta programmet senare än 10 dagar in i programmet, kan du inte få pengarna tillbaka utan är bunden att betala resterande kostnad enligt din betalningsplan.

Kan jag avbryta programmet och få pengarna tillbaka? 

Ja, om du gör det inom de 10 första dagarnas ångerrättsperiod. Om du vill avbryta programmet efter dessa 10 dagar kommer månadsbetalningarna fortsätta dras från ditt angivna kortnummer enligt betalningsplanen tills hela beloppet är betalt. Du har då fortsatt tillgång till programmet under den perioden, oavsett om du fortfarande aktivt deltar i programmet eller ej.

Kan jag ändra abonnemang när jag påbörjat programmet?

Ja, du kan när som helst uppgradera till ett abonnemang med ökat stöd om du vill. Däremot kan du inte nedgradera till ett abonnemang med mindre stöd/lägre månadskostnad.

Kan jag prova programmet utan att betala?

Ja, du kan välja abonnemanget ”Prova på” för 0 kr/månad. ”Prova på” är inte tidsbegränsat och ger dig tillgång till programmets introduktion och två första moduler. För att sedan komma vidare i programmet behöver du uppgradera till något av våra andra abonnemang.

Hur länge har jag tillgång till programmet? 

Oavsett abonnemang har du tillgång till programmet i tre månader. Efter det kan du ha fortsatt tillgång till programmet för 49kr/månaden och då ingår övningar och verktyg som t.ex. veckoskattningarna och träningsdagboken i priset. Om du även vill ha fortsatt stöd från psykolog, kan du välja mellan två olika fortsättningsabonnemang till en något högre kostnad.

Kan jag uppgradera mitt abonnemang retroaktivt?

Nej, när du uppgraderar till ett annat abonnemang gäller det utökade psykologstödet från den dagen och där du är i programmet. Du kan alltså inte börja om med ett inledningssamtal med psykolog om du redan är halvvägs in i programmet, däremot kan psykologen hjälpa dig med pågående och kommande analyser och övningar.

Kan jag köpa till extra psykologtid?

Om du vill köpa extra tid med din idrottspsykolog kostar det 1100 kr för 60 minuter eller 600 kr för 30 minuter. Om du redan har abonnemanget ”Stöd via chatt” får du 10% rabatt på det priset och om du har ”Stöd via video” får du 15% rabatt. Om du vill köpa extra psykologtid kan du ta det med din pågående psykologkontakt eller kontakta oss på <ahref=”mailto:hej@pratamerasport.nu”>hej@pratamerasport.nu.

The title

Tuffhetsmodellen är en central del i den här kursen. Under kursen kommer den förklaras och modellen här under kommer att växa fram.