Nytt träningsprogram tillsammans med Friskis&Svettis

2022-09-29  |  Blogg
Idag kan vi äntligen berätta om ”Utifrån och in”, ett helt nytt träningsprogram för tonåringar där fysisk aktivitet förenat med edukation och övningar kopplat till mentala strategier skapar förutsättningar för att bli bättre på att hantera exempelvis stress och må bättre.

Det händer massor i oss när vi rör på oss, bara så där. Därför är rörelse och träning så viktigt för att må bra, både fysiskt och psykiskt. I Friskis&Svettis program Utifrån och in får du som är tonåring inspiration att hitta en träningsrutin som funkar för dig. I programmet får du också ta del av verktyg och övningar för att hantera olika utmaningar i vardagen, som stress, oro eller prestationskrav. Allt för att du ska våga göra det du vill och tycker om i ditt liv. 

Programmet har tagits fram i samarbete med Anders Ekstrand, leg psykolog på Pratamera Sport, med stöd av Ica Stiftelsen.

Innehållet är kostnadsfritt och tillgängligt för alla.
Du hittar det här: www.friskissvettis.se/utifran-och-in

Läs hela pressmeddelandet här: Friskis satsar på unga med nytt träningsprogram för kropp och tanke

 

The title

Tuffhetsmodellen är en central del i den här kursen. Under kursen kommer den förklaras och modellen här under kommer att växa fram.